facebook

“Що ж це стирчить? Шоколадки чи бронежилет?”: Фото мокрого Порошенка спантеличило українців

Днями президент Петро Порошенко відвідав Дніпропетровську область.

Під час робочого візиту глава держави встиг покласти квіти на Алеї пам’яті загиблих Героїв АТО, вручити ключі від квартир військовослужбовцям і відкрити корпус (після реконструкції) дитячої лікарні ім. Руднєва. Відзначимо, що Порошенко не пощастило з погодою, більшість заходів з його участю в Дніпрі супроводжував дощ, передає Корупція.Інфо.

Намоклий плащ прилип до нього і став причиною для обговорень в соціальних мережах.


Хтось припускає, що це павербанк (powerbank – універсальний зарядний пристрій) або корсет для схуднення, деякі стверджують, що це, швидше за все – гаманець і смартфон. “Як у всіх нормальних людей. За Кучмою, Ющенко охоронці гаманці і мобіли носили, але Порошенко близький до народу – все своє носить із собою”, – коментує користувач Ігор Ляшенко.

Є, звичайно ж, і дуже саркастичні припущення. “Це шоколадки Рошен: справа” Оленка “, зліва -” Чайка “, – пише Марина Снегина. Також є гіпотеза, що в одному з кишень – фляга з алкоголем або колода гральних карт.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На деяких фотографіях у Порошенка “випирає” і внутрішню кишеню піджака. І якщо раніше президент з’являвся в пом’ятому піджаку, то тепер костюм на ньому сидить краще. Мабуть, хтось провів з його гардеробом роботу над помилками.

Є ще версія, що у Петра Олексійовича випирає бронежилет.

Джерело з державної охорони пояснював, що бронежилет “прихованого носіння” не здатний “випирати з-під верхнього одягу”.

“Зазвичай для таких цілей використовують бронежилет у вигляді костюмної жилетки. І, до речі, чим вище клас захисту, тим товщі пулезащітное пакет, тим складніше приховати бронежилет під одягом”, – розповів наш співрозмовник. При цьому він заперечує, що Порошенко носить бронежилет під одягом.

“Стирчить” у президента не тільки з правої кишені. Під час зустрічі з медиками а однією з областей – у нього щось випирало з лівого зовнішнього кишеньки.

А з сорочкою що?

На зустріч з кінорежисером Девідом Лінчем, який недавно приїжджав до Києва, Петро Порошенко прийшов в м’ятою сорочці. Але прес-служба гаранта все одно розповсюдила цей знімок.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...