facebook

У столичному “Ашані” розгорівся скандал через незаконний обшук охоронцями школярок(відео)

В Києві вибухнув скандал через конфлікт двох дівчат з охоронцями супермаркету “Ашан”.

Ті запідозрили подружок у крадіжці пилочки для нігтів і зачинили їх у кімнаті охорони, йдеться в сюжеті ТСН.

В суботу 10-класниця Дана з подружкою Анею приїхали до магазину по шкарпетки та фарбу для волосся. Вони довго блукали між поличками з косметикою, розрахувалися на касі, а вже після цього дівчат перехопив охоронець із питанням, де пилочка. “Ми знаємо, що ви взяли пилочку і не повернули. Зараз покажіть речі та будемо викликати поліцію”, – переповідають дівчата слова працівника охорони.

Школярки твердять, що навіть не розуміли, про що йдеться, і з переляку були готові вивернути рюкзаки та кишені просто в залі, однак їх провели до спеціальної кімнати. Аргументували це можливістю переглянути відео з доказами факту крадіжки, однак запису так і не показали.

“Я виклала із сумки та рюкзака все, Аня також. Але їх усе одно не влаштувало, що там немає пилочки. Один із них узяв рюкзак, заліз у кишеню і взяв гумку. З такою ухмилкою: де ти поділа пилочку? Кажу: та немає в мене пилочки! У мене вже ком у горлі, я взагалі говорити не можу”, – розповідають дівчата.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами школярок, охоронці закінчили обшук та допит, лишень коли переконалися, що серед речей пилочки справді немає. Діти вийшли з кімнати та одразу ж зателефонували батькам. Ті викликали поліцію та поїхали в супермаркет. Те, що сталося, батьки порівняли з поведінкою НКВС. За підсумками подій у крамниці правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...