facebook

Сьогодні Кабмін на своєму засіданні схвалив підвищення соціальних виплат для таких українців

15 листопада Кабінет міністрів на своєму засіданні схвалив підвищення з 1 листопада 2017 року розміру соціальних стипендій студентам вищих навчальних закладів на 18%, передає Корупція.Інфо

Рішення передбачено прийнятою постановою “Про внесення змін до пункту 7 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати соціальних стипендій студентам (курсантам) вищих навчальних закладів”, повідомляє прес-служба Кабміну.

Так, передбачено підвищення розміру соціальної стипендії для студентів:

вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації – з 750 грн до 890 грн;
III-IV рівня акредитації – з 1000 грн до 1180 грн.
I-IV рівня акредитації з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, а також студентів вищого навчального закладу, в період навчання у віці від 18 до 23 років залишилися без батьків, – з 2000 грн до 2360 грн.

Нагадаємо, в лютому 2017 року Кабмін розширив список одержувачів соціальних стипендій. Уряд удосконалив порядок надання виплат українцям.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В серпні стало відомо, що в Україні скоротять число одержувачів стипендій. Так, Міністерство фінансів планує в 2018 році зменшити кількість одержувачів стипендій до 25%, а до 2020 року – до 15%.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...