facebook

Російські ЗМІ поширили фейк про злам бази даних українських паспортів

У Міграційній службі цю інформацію вже спростували.

У Державній міграційній службі України спростовують інформацію російських ЗМІ про злам бази даних українських паспортів і просять не поширювати провокативну інформацію.

Про це повідомляє прес-служба відомства у Facebook.

 

«Невичерпною є енергія фсб-ботів у прагненні посіяти паніку серед населення в Україні, цю б енергію на благо народу… Офіційно: ніякого зламу бази даних українських паспортів не було. І ця база не підключена до Інтернету. Бажаємо агентам російської пропаганди якнайшвидше написати явку з каяттям і добровільно здатися українським правоохоронцям», – йдеться у повідомленні відомства.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, раніше

Контррозвідка розкрила грандіозну схему друку фейкових документів у Києві для бойовиків
контррозвідка розкрила грандіозну схему друку фейкових документів у Києві для бойовиків. 13 квітня 2017 року контррозвідкою спільно з Головним слідчим управлінням СБ України було викрито та заблоковано канал переправлення підробних документів у зону проведення АТО.

З їхньою допомогою, з будь-якого бойовика вони могли зробити спеціаліста, магістра, кандидата і навіть доктора наук. Дипломи українського, російського та радянського зразків, підробні паспорти, водійські та службові посвідчення, – все це пропонувалося “воїнам русского мира”. Ось він, секрет вищої освіти “новоросів”.

Встановлено, що члени ОЗГ упродовж 2015-2017 років забезпечували бойовиків “ДНР/ЛНР”, а також співробітників так званої “МДБ ДНР”, під прикриттям яких діють російські спецслужби, підробними документами про освіту, посвідченнями на право керування транспортними засобами, свідоцтвами про право власності на автомобільний транспорт, паспортами, посвідками на проживання тощо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...