facebook

Україна обіграла Словаччину у Львові

Збірна України здолала у Львові збірну Словаччини з рахунком 2:1. На гол словака Штетіни у першому таймі відповів Ярмоленко, а переможний м’яч забив у другій половині гри Коноплянка.

Загалом наша збірна непогано комбінувала проти доволі кваліфікованого суперника й, цілком можливо, не була би зайвою на Кубку світу. Такий матч – гарний привід згадати нереалізований Коноплянкою пенальті в домашній грі проти Ісландії або зарахований арбітром перший гол суперників у матчі-відповіді.

Марлос нарешті показав себе у всій красі. Він створив перший гол України й кілька разів сміливо й ефективно обігрував суперників біля їхнього карного майданчика. Дивлячись на це, здалося, що красномовний лозунг львівських уболівальників “ні натуралізації” виглядав дещо недоречним.

Добре, що забив Коноплянка. Євген обірвав свою 10-матчеву безгольову серію та ще й зробив це ефектно після красивого сольного проходу. “Шальке” цілком може сподіватися на повернення форми одного зі своїх лідерів.

Едуард Соболь, схоже, надовго посадить у запас Матвієнка. На рахунку захисника чеського клубу гольовий пас на Коноплянку й маса інших корисних дій. Цілком можливо, що Шевченко помилявся, не випускаючи Едуарда в останніх матчах відбірного турніру.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Натомість не вразив Юрій Коломоєць. Партнери жодного разу не вивели його на зручну позицію для удару, але й сам Коломоєць не змусив захисників помилятися. Дасть Бог, нападник “Ворскли” акліматизується вже в наступних матчах збірної.

Україна: П’ятов (Коваль, 46), Караваєв (Бутко,64), Ордець, Хачеріді (Шабанов, 80), Соболь, Малиновський (Шахов, 80), Ротань, Ярмоленко, Марлос (Андрієвський, 78), Коноплянка (Мякушко,88), Коломоєць.

Словаччина: Дубравка (Полачек, 46), Дьомберт (Сабо, 46), Шкртел, Штетина (Лоботка, 46), Губочан, Грошовськи, Шкріняр, Гамшик (Беро, 64), Дуда, Руснак, Нємец (Мак, 64).

Голи: Штетіна 10, Ярмоленко 39, Коноплянка 54.

Під керівництвом тренерського штабу Андрія Шевченка збірна України посіла 3-е місце у відборі на КС-2018 і не потрапила до стикових матчів.
У своїй групі Україна пропустила вперед команди Ісландії та Хорватії. У 10 матчах синьо-жовті здобули 5 перемог, програвши тричі і зігравши двічі внічию.
Збірна Словаччини також не потрапила до плей-оф, виявившись найгіршою серед команд, які посіли друге місце.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...