facebook

Звичка, якою грішать більшість жінок, може стати причиною серйозних недуг

Після важкого робочого дня складно приділити достатньо часу своєму волоссю. Тому деякі з нас миють голову під час вечірнього душа, протирають його рушником і лягають спати. Як виявилося, це груба помилка, яка не просто на ранок створить з волосся «пташине гніздо», а й завдасть шкоди всьому вашому організму.

Ламке волосся. У мокрому стані волосся має підвищену крихкість. І коли уві сні ви ворочаєтеся, воно дуже заплутується і обламуюєся. Та й розчесати на ранок його буде непросто.

Застуда. Уві сні людина досить нерухома і мокра шкіра голови переохолоджується. Тому від найменших протягів на ранок ви можете отримати як мінімум нежить.

Випадання волосся. Все з тієї ж причини охолодження відбувається запалення волосяних цибулин. В результаті волосся випадає, а на шкірі голови з’являються почервоніння, гнійники і свербіж.

Лупа. На шкірі кожної людини може мешкати грибок Malassezia Furfur. Вологість може спровокувати його розмноження, в результаті чого виникне лупа і лущення шкіри.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Астма і алергія. Якщо ви спите з мокрою головою часто, то ваша подушка накопичує багато вологи. Це відмінне середовище для бактерій, грибків і кліщів. Вони можуть викликати алергічний нежить і кашель, причиною яких в результаті стануть звичайне мокре волосся.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...