facebook

А де високі підбори? Марина Порошенко під час візиту до “Острозької академії” вразила незвичним образом і новою зачіскою

Марина Порошенко відвідала національний університет “Острозька академія” із нагоди Дня української писемності.

Дружина президента разом із студентами обговорила болюче для українців питання про важливу роль рідної мови у питанні національної безпеки України. А також перша леді України відвідала Горбаківський НВК, де презентувала загальноукраїнський проект «Книга Миру». Учні закладу разом із Мариною Порошенко створили новий розділ – «Рівненська область», передає Корупція.Інфо

Варто відзначити, що Марина Порошенко надала перевагу взуттю без високих підборів, а також її волосся було зібране в незвичну для неї зачіску. Одегнена вона була в чорну облягаючу спідницю-міді і вишиванку, яку доповнила оригінальними прикрасами.

Фотографіями поділився Петро Порошенко, залишивши підпис до них:

Студенти Національного університету «Острозької академії» запросили Марину із нагоди Дня української писемності. Під час зустрічі було наголошено на важливій ролі української мови у питанні національної безпеки України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Переконаний, що сьогодні нашим спільним завданням має стати розуміння статусу української мови як державної, а також – розвиток і зміцнення престижу нашої рідної мови.

У ході візиту на Рівненщину дружина разом із дітьми учасників АТО продовжили заповнювати нові сторінки в національному проекті «Книга Миру».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...