facebook

“Не змогла встояти і почала задовольняти свої фізичні потреби”: робітниця моргу завагітніла від трупа

Зараз складно сказати, що некрофілія є новим поняттям в сучасному світі.

Однак, як виявилося, це поняття і не таке рідкісне, як ви могли б подумати. В історії подібні сексуальні нахили описуються ще за часів Стародавнього Єгипту. Нерідко художники навіть зображували такі акти на своїх полотнах, передає Корупція.Інфо

Згідно з дослідженнями психіатричної команди Джонатана Росмана і Ф.І. Резніка, одним з найбільш важливих мотиваційних чинників для актів некрофілії є неможливість партнера чинити опір. І в багатьох цивілізованих країнах сексуальна взаємодія з померлим вважається незаконною.

Багато людей говорили про Фелісіті Мармадьюк, робітницю Лексінгтонського моргу, як про людину, яка відноситься до своєї посади з особливим трепетом. Не дивно, адже опинившись там, де навколо безліч чоловіків, нездатних до опору, Фелісіті не змогла встояти і почала задовольняти свої фізичні потреби за допомогою трупів.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Одного разу їй настільки «сподобався» труп 38-річного чоловіка, що вона почала займатися з ним сексом прямо на столі, побачивши, як у «пацієнта» почалася постсмертна ерекція. За словами Фелісіті, це був найпотужніший оргазм в її житті.

Через кілька тижнів настрій дівчини був затьмарений: у неї серйозно збився менструальний цикл. Фелісіті знала, що у неї не було нікого з «живих» партнерів вже довгий час. З жахом дівчина зробила тест на вагітність, який підтвердив її найстрашніші припущення.

Не знаючи, що робити, Фелісіті вирушила до свого гінеколога. Вона відразу повідомила фахівцю, що за останній час мала статевий зв’язок тільки з трупом. Шокований лікар заявив про пацієнтку в поліцію і Фелісіті заарештували.

Зараз дівчина повинна виплатити штраф у розмірі 250 тисяч доларів: вона звинувачена в оскверненні померлого і акті некрофілії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...