facebook

Граючи в піску, діти побачили, що стирчать із землі маленькі ніжки. Ось що вони знайшли, коли почали копати…

Цей жахливий випадок стався в індійському штаті Одіші.

Першими, хто натрапив на незвичайний, ледь присипаний землею горбок, були діти. Виявивши, що з пагорба стирчать маленькі ніжки, дітвора прожогом кинулася за старшими. Можливо, саме завдяки цим малюкам їх моторошна знахідка дожила до того моменту, поки її не витягли на поверхню. Тепер її життю ніщо не загрожує, а місцевої поліції чекає багато роботи!

Як швидко зрозуміли дорослі, близько компостної купи закопали маленьку дівчинку. Тіло малюка було замотане в синю ганчірку, а обличчя і рот були акуратно прикриті тканиною, щоб приглушити крики немовляти.

Органи правопорядку швидко доставили дитину в лікарню

Як повідомили там, крихітці було буквально кілька годин від роду, адже її голову покривав напівзасохлі шар первородного мастила. Зараз поліцейські з’ясовують особи батьків дівчинки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Найстрашніше, що в сучасній Індії такими випадками нікого не здивуєш. Народження дівчинки в бідній родині тут – зовсім не привід для свята. Справа в тому, що дочку рано чи пізно доведеться видавати заміж, а перед тим збирати їй придане. За неофіційними даними, нелегальні аборти в жаркій країні тільки за останній рік забрали життя декількох мільйонів дівчаток!

Чесно кажучи, страшно навіть уявити країну, де подібний кошмар здається звичним явищем. Сподіваюся, в майбутньому ситуація зміниться і матері Індії перестануть сприймати своїх дочок як джерело проблем. Добре хоч, що маленьку Дхаріті – так назвали дівчинку в лікарні – вдалося врятувати. Зараз лікарі дають гарантію: життя немовляти вже ніщо не загрожує!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...