facebook

Спився? Виглядає як тpyп: у новому зверненні Янукович здивував зовнішнім виглядом(відео)

У новому відеозверненні екс-президент України Віктор Янукович вкотре розкритикував політику теперішнього глави держави Петра Порошенка. Відеозвернення з’явилось на одному з ЗМІ бойoвиків “ЛДНР”, передає 24 канал.

“Україна продовжує генoцид українського народу, і влада нічого не робить, щоб це зупинити, подивіться на хамську корупцію, на безробіття, на рівень злoчинності, по їх вині життя стало нестерпним. У всьому цьому їх вина”, – йдеться сказав Янукович.

Та користувачів інтернету здивував хворобливий вигляд Віктора Януковича.

І справді, під час прес-конференції екс-легітимного в Ростові-на-Дону у лютому 2014 року, коли він зламав ручку, виглядав значно краще, ніж зараз.

Інтернет-користувачі соцмережах різко піджартовують над його виглядом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Виглядає як тpyп. Нове звернення овоча: “Я досі легітимний”, – пише користувач під ніком Даніель Родрігес.

“Віктор Янукович взяв участь у кастингу на головну роль у фільмі “Повсталі з мoгили”, – жартує користувач “Сірий кардинал”.

Янукович о Порошенко

Аллан Левитов:- О, у зрадофилов появился мощный соратник и однодумец! Виктор Хведорович Януковощ. Послушайте, как шпарит:https://twitter.com/Liveuamap/status/927646002940665858Мессиджи один в один как у секты "зрада"- Коррупция- Инфляция- Нестерпні тарифи.Интересно, секте "зрада" хоть иногда бывает стыдно, когда они повторяют кремлевские лозунги? Или похрен – "Янык вернись!"?- Но мне из его репертуара больше всего про страусов понравилось.Олег Черняк:- Не, разговорный жанр то явно у Легитимыча не в почете. Вот перформанс с венком был – это да.Andrii Pavlenkо:- Как по мне, сей выход отлично вписывается в нынешний шапито. Лицо, интеллект, лозунги – все отлично дополняет хероев-борцунов-леворуционеров последних месяцев.- Здравствуйте, возьмите меня в реформаторы! – А ты за чей счёт живёшь? Мама? Жена? Подруга? Бабушка?- Да нет, сам зарабатываю.- Пшёл вон, барыга!

Posted by Дмитрий Чекалкин on Dienstag, 7. November 2017

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...