facebook

Батько Жанни Фріске розповів, з ким зустрічається Дмитро Шепелєв

Батько Жанни Фріске Володимир Борисович заявив, що у Дмитра Шепелєва з’явилася кохана жінка. Саме вона зараз займається вихованням чотирирічного Платона, сина Жанни і Дмитра.

– Раніше Ксюша просто приходила в гості до Платона. Пізніше я дізнався, що вони з Дімою настільки зблизилися, що разом з онуком літали в Грецію. А тепер Степанова і зовсім до нього переїхала. Я дзвоню їй постійно, але вона жодного разу не взяла трубку. З нею намагалася вийти на зв’язок і Оля Орлова, але теж безуспішно. Виходить, що Ксенія замінила Платону і рідну, і хрещену матір. Гаразд, нехай так! Але навіщо обмежувати спілкування і ігнорувати рідних?, – розповів батько Жанни Фріске в інтерв’ю “СтарХіту”, передає “КП в Україні”.

Батько покійної співачки натякнув, що Степанова могла бути в змові з Шепелєвим ще під час хвороби Жанни.

– Підозрюю, що вони подружилися, ще коли Жанна хворіла. Інакше хто ж витягав у дочки документи, на яких згодом з’являлися підроблені підписи?, – вважає батько співачки.

Ксенія Степанова була візажистом групи “Блестящие”, а потім особистим косметологом Жанни. Шепелєв не приховував, що Степанова допомогла йому пережити смepть дружини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Весь рік єдиною моєю співрозмовницею була незнайома мені раніше людина. Тільки вона єдина наважилася бути зі мною поруч і розділити цей страшний час. Як же мені було важливо, що через стільки років про мене нарешті піклуються. Як було важливо і те, що і я можу віддавати любов і турботу. Я, напевно, повинен був закохатися, але я не міг. Адже все ще жив в минулому, як шкода, і все одно спасибі їй, моєму єдиному ангелу, моєму ніжному рятівникові “, – писав Шепелев у своїй колонці для журналу Grazia.

Після цього журналісти припустили, у Шепелєва та Степанової роман. Однак сестра Жанни, Наталія Фріске назвала ці чутки дурістю. За її словами, Степанова давно заміжня і у неї навіть є онук.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...