facebook

“Кровь стынет в жилах”: Відео, яке вкине в шок тих, то на тій стороні лінії фронту, – блогер

І нехай кров застигне у жилах ворогів. Бо наші хлопці, йдучи в атаку, починають співати. І це – не бравада. Це – факт.

Чим далі, тим більш стає зрозумілим, що потрапити до служби у таку армію, якою стала українська – це престижно. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на блог Олега Леусенка у LiveJournal.

Зараз на їх оснащенні чимало сучасної техніки: наприклад, нещодавно наша оборонка випустила цілу партію БТР-3ДА, літаки і комплекси С-300 в рамках програми переозброєння.

Щоб повноцінно уявити собі, як доводитися відстоювати суверенність своєї країни і безпеку її кордонів, краще побачити все на власні очі. Саме з цією метою створили яскравий ознайомлювальний ролик під назвою «Армія України 2017: Повстання», опублікований на каналі Military Channel.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ці кадри якнайкраще демонструють те, наскільки українські воїни змінилися за роки Незалежності: тут і нова техніка маскування, і круті віражі пілотів над степами і лісами, і стратегія ведення бойових дій. Остання настільки моторошно виглядає, що часом кров холоне в жилах: системи залпового вогню немов прорізають повітря. Від цього звуку (це знають всі, від снайперів до артилеристів) закладає вуха.

Тому дуже часто на фронті можна помітити, як наші хлопці, йдучи в атаку, починають співати. І це не жарт і не бравада. Це спосіб не втратити слух, залишитися в живих і дати зрозуміти тим, хто по той бік мордорского поребрика: ВСУ ніколи не здаються!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...