facebook

“Показала всім зрозумілий жест середнім пальцем”: Дівчина влаштувала шоу, пройшовшись по офісу зовсім без одягу (ВІДЕО 18+)

Дівчина виконала завдання на відмінно, передає Корупція.Інфо

 

Чи часто вам доводилось виконувати дивакуваті завдання на спір? А наважилися б пройтися оголеними по багатолюдному офісі? Одна з молодих співробітниць польської компанії неабияк потішила колег, з’явившись на роботі в чому мати народила. І цього разу причиною став не спір, а прохання боса.

Директор заплатив своїй співробітниці, щоб вона продефілювала офісом повністю оголеною, – повідомляє The Sun.

Дівчина виконала завдання на відмінно. Вона розкуто пройшлась повз здивованих співробітників, а потім показавши всім зрозумілий жест середнім пальцем, швидко пішла геть.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Звісно ж чоловіки-колеги оцінили таке шоу, вони гучно аплодували та викрикували в слід за дівчиною.

Залишається невідомим момент, яку ж прибавку до зарплатні отримала співробітниця за свій сміливий номер.

Ця сцена нагадала про відомий голлівудський фільм з Леонардо ді Капоріо в головній ролі. У стрічці “Вовк з Волл-стріт”, керівник компанії запросив стриптизерок, щоб вони мотивували співробітників.

Можливо і герой нещодавнього шоу також вирішив змусити таким чином свої колег більше любити роботу.

Як раніше повідомлялось, рідкісні кадри зняті під час роботи Мерилін Монро над фільмом “Щось повинно трапитися” підуть з молотка. Знімки оголеної актриси виставили на аукціон за чималу суму грошей. Для голлівудської зірки ця провокаційна фотосесія стала останньою в житті.

У мережі, зокрема в Іnstagram, набирає популярність хештег #NYGyoga, під яким користувачі виставляють знімки, на яких займаються йогою повністю оголеними.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...