facebook

Племінник Путіна заробляє по 5 мільйонів на день

Двоюрідний племінник президента Росії Володимира Путіна Михайло Шеломов минулого року заробив 2,04 млрд рублів. Російські ЗМІ проаналізували дохід компаній, долями яких володіє Шеломов, а також його роботу найманим менеджером у фірмі “Совкомфлот”, та прийшли до висновку, що родич голови Кремля щодня ставав багатшим на 5,58 млн рублів.

Шеломов володіє 99,99% акцій компанії “Акцепт”, якій належать фірми “Платинум” та “Согаз-Нерухомість”. Ці установи займаються вкладеннями у цінні папери та управлінням нерухомістю. “Акцепт” та “Платинум” володіють 8,4% акцій банку “Росії”. Крім того, “Акцепт” станом на середину 2016 року володів 12,47% акцій страхової компанії “Согаз”. “Согаз-Нерухомість”, у свою чергу, зводить будівлю на Чебоксарському провулку у Санкт-Петербурзі, де знаходиться філія групи “Согаз”. Крім того, “Платинум” належить земельна ділянка та маєток у Сочі площею понад 2 тисяч кв.м.

Зазначимо, що Шеломов заперечував свій родинний зв’язок із Путіним, хоча він і є сином двоюрідної сестри президента Росії. У 2016 році, його статки оцінювали у 12 млрд рублів, а ще роком раніше – у 15 млрд. Племінник Путіна є людиною непублічною. Російська “Нова Газета” писала, що Шеломов не справляє враження мільярдера та навіть сам відповідає на телефонні дзвінки.

В еквіваленті Шеломов заробляє по 100 тисяч доларів в день. Його щорічний дохід дорівнює приблизно 35 млн доларів, а загальні статки – 200 млн доларів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...