facebook

Шульц: Brexit не вплине на готовність Європарламенту надати безвізовий режим Україні

За словами голови Європарламенту Мартіна Шульца, внутрішні процедури, пов’язані з Brexit, не вплинуть на розгляд Європарламентом питання безвізового режиму для України.

0,,19179695_303,00

Внутрішні процедури, пов’язані з виходом Великобританії з ЄС, не вплинуть на готовність Європарламенту розглянути питання щодо запровадження безвізового режиму для України. У цьому голова Європарламенту Мартін Шульц запевнив Петра Порошенка під час зустрічі в Брюсселі в понеділок, 27 червня, йдеться у повідомленні прес-служби президента України.

Петро Порошенко, своєю чергою, висловив сподівання, що нинішні внутрішні складнощі не призведуть до зосередження Європейського Союзу виключно на власних проблемах, а стануть стимулом для пошуку нових успішних євроінтеграційних проектів, яким могла б стати і Україна.

Петро Порошенко напередодні прийняття Євросоюзом рішення про продовження санкцій проти Росії у Брюсселі передав керівництву ЄС інформацію щодо імплементації мінських угод. При цьому він заявив, що розраховує на подовження дії санкції, повідомляє агентство “Інтерфакс-Україна”.

Нагадаємо, раніше про те, що Brexit не впливатиме на безвізовий режим для українців заявила канцлерка Німеччини Анґела Меркель.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За її словами, процес щодо лібералізації візового режиму продовжиться, коли ЄС відрегулює власне законодавство, аби уникнути зловживань.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...