facebook

Зайцеву посадили на ланцюг: У мережі опублікували фото

У мережі опублікували знімки зі слідчого експерименту, коли правоохоронці встановлювали хронологію жахливої ​​ДТП в центрі Харкова, в якому загинуло шестеро осіб, передає Корупція.Інфо.

20-річну Олену Зайцеву, яка влаштувала смертельну ДТП і зараз перебуває в СІЗО, привезли на місце події, надівши на руки “браслети” з довгим ланцюгом. Слідчий експеримент за участю підозрюваної відбувся напередодні ввечері і тривав приблизно з 20:20 до 21:15.

У присутності слідчих учасники відтворили рух автомобілів “Лексус” і “Фольксваген” на перехресті вулиці Сумській і провулка Мечникова, де сталася дорожньо-транспортна пригода. Правоохоронці провели детальні виміри і зафіксували показання Зайцевої. На час проведення слідчого експерименту рух транспорту на місці перехрестя було перекрито. Слід зазначити, що все це відбувалося в присутності адвоката Зайцевої Юлії Козир. Раніше в мережі публікували подробиці слідчого експерименту. Зайцева дала пояснення слідчому. Адвокатка Зайцевої від коментарів журналістам відмовилася.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...