facebook

Це атака: мати мажорки Зайцевої страшно розгнівала українців

Звернення матері Олени Зайцевої, авто якої вбило шість людей у Харкові, викликало гучну реакцію соцмереж.

Користувачі обурюються через відео, яке записала мати винуватиці страшної аварії. Звернення вони вважають брехливим.

«Думаю, все що ця сімейка зараз буде казати і робити, все під диктовку адвоката, а не від душі і не з почуття провини. Тому стільки й мовчали, бо не мали вказівки, що і як казати», «Вона не постраждалим співчуває, а дочку свою шкодує, і своє спокійне і сите життя, яке порушилося», «Загалом у людей горе, ми намагаємося дати їм грошей, щоб доцю випустили… Схоже на звіт.. намагалися відразу, не зрослося, тепер намагається далі…», – коментують звернення Зайцевої.

При цьому в мережі відзначають, що грошей тим, хто знаходиться після ДТП в лікарні, сімейство Зайцевої не пропонувало. А згідно з офіційною інформацією, лікування проводять за рахунок міського бюджету.

«Копюшончик натягнула в чорненьке одяглася думає повірять! Коли її в суді запитали в прямому ефірі чи не хоче вона вибачитися за дочку вона чітко сказала ні, оскільки дочка не винна! А сама таємно бігала хабара пропонувала по домівках загиблих! До речі, тим хто в лікарні зараз гроші запропоновані не були! Так люди сподіваюся і не візьмуть, але сам факт! А зараз коли страшно стало вирішила змінити стратегію і вибачитися! У цієї бидлосімейки совісті немає, все що вони зараз говорять і роблять сценарій адвоката! 15 грудня наступний суд, не дамо їм зам’яти його!», – пишуть користувачі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відеозвернення в мережі називають початком психологічної атаки.

«Початок психологічної атаки. Вона ще не плаче? Чекаємо другу серію. “Говорити Укра1на” вже почала виправдовувати цю наволоч. Подруги, знайомі, сусіди-почнуть ридати в інтернет і телеефір: бідна дитина, добра, вихована, інтелігентна, нікому не відмовляла в грошиках на наркоту. Скоро вітчим підтянеться – це вже важка артелерія, “так ми її по всій строгості важкої вітчимовської руки… на алкоголь і наркотики більше ні копійки, та ми її на Багами зішлемо! “Цирк на дроті тільки починається!», – вважають користувачі.

При цьому деякі користувачі виступають проти звинувачення матері винуватиці ДТП. Інші ж пишуть, що вина є і на матері Олени Зайцевої.

«Перш за все винна мати, вона знала як поводе себе дочка за кермом і надіялась а ось пронесе,а могла мати забрать машину поки дочка поумнійшає», «Какая мать такая и дочь! Что выросло,то выросло!», – вважають користувачі.

Також у мережі звернули слухала, що звернення записано не вдома, а десь в лісі. На думку українців, єто зроблено, щоб ніхто не зміг вирахувати, де живе сім’я, оскільки вона боїться самосуду.

Нагадаємо, ДТП сталося 18 жовтня в Харкові. 20-річна Олена Зайцева на «Лексусі» стала причетною до загибелі людей на зупинці. Під колесами машини загинули п’ять осіб і ще шість отримали травми. Пізніше в лікарні померла ще одна постраждала.

Відзначимо, що другий учасник смертельної ДТП в центрі Харкова, водій автомобіля Volkswagen Touareg 49-річний Геннадій Дронов заявив, що не вважає себе винним в ДТП.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...