facebook

“Вибиті зуби, зламані ребра, що ввійшли в легені”: Моторошне вбивство 14-річної дівчини на Закарпатті

26 жовтня на Рахівщині Закарпатської області знайшли тіло неповнолітньої дівчини 2003 року народження.

Тіло було знайдено у смт Ясіня пізно ввечері. Цю інформацію підтвердили у Рахівському відділенні поліції Тячівського відділу ГУНП, передає Корупція.Інфо.

Раніше місцеве інтернет-видання “PMG.ua” з посиланням на поліцію повідомило, що підліток скоїла самогубство. Проте, сьогодні, 1 листопада, у поліції зазначили, що було відкрите кримінальне провадження за ст. 115 “Умисне вбивство”. Наразі інші подробиці невідомі, а деталі трагедії поліція не розголошує.

Варто зазначити, що тіло дівчини знайшли під залізничним мостом у смт Ясіня.

Своєю чергою, за словами місцевої жительки, яка була на місці інциденту та бачила висновок експертизи – у 14-річної дівчини було виявлено забій носа, вибиті 4 зуби з нижньої щелепи, розбите коліно та зламані три ребра, що ввійшли в легені та стали причиною смерті.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також вона повідомила, що тіло було знайдено під мостом, висота якого 60 метрів, обличчям донизу, хоча на спині не було жодного синця, це може означати, що дівчину вбили та залишили у тому місці. За словами жительки, у той день ввечері сусіди чули крики дівчини біля мосту.

Поки йде слідство, місцеві жителі вже почали міркувати над версіями трагедії. Одні вважають, що дівчині завдали смертельного удару, а потім віднесли до річки, аби приховати тіло, і почепили її куртку нагорі на мосту, аби зімітувати самогубство. Інші кажуть, що дівчину збила машина та, щоб позбутися тіла, скинули його з мосту.

Як відомо, того вечора дівчина пішла до дітей старшої сестри, потім їй зателефонував хтось, вона сказала сестрі, що вийде на хвилину, а вже через півгодини сусідські діти забігли до її сестри і сказали, що чутно якісь крики. Пізніше тіло знайшов хлопець неподалік будинку під мостом близько 19:30.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...