facebook

У Мінсоцполітики розповіли, скільки українців отримають підвищення пенсії у листопаді

У жовтні підвищення пенсії отримали понад 6,9 млн українців.

У Міністерстві соціальної політики України розповіли, скільки українців отримають підвищення пенсії у листопаді, передає Ukr.Media. Про це повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

“Ще більш 3 мільйонів пенсіонерів отримають підвищення пенсії у листопаді”, – йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, в результаті перерахунку пенсії були підвищені для 10,2 млн пенсіонерів. Доплату до 200 гривень отримало 4 794,8 тис. осіб, доплату в розмірі 200,01 – 500 гривень – 2 069,8 тис. осіб, від 500,01 гривень до 1 тис. гривень – 1 291,6 тис., і ще 2 082,6 тис. отримали доплату понад 1 тис. гривень.

Так, у жовтні підвищення пенсії отримали понад 6,9 млн пенсіонерів, розмір підвищення яких перевищував 140 гривень. Ті ж, у кого розмір підвищення менше, отримають доплату за жовтень з підвищеним розміром в листопаді.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У зв’язку з застосуванням збільшеного прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, також зросли прив’язані до цього показника виплати.

Мінімальна пенсія за віком зросла з 1312 до 1452 гривень. Майже на 11% зросли мінімальні пенсії: для учасників бойових дій, особам, постраждалим внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, сім’ям загиблих військових, шахтарів, інвалідів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...