facebook

А сина записала на вбитого чоловіка: рівнянку Літвінову вже втретє хочуть відправити в СІЗО

О 12 годині розпочався суд над головною підозрюваною у вбивстві рівненського стиліста Сергія Літвінова – його дружиною Тетяною. 23-річна жінка була затримана і екстрагована до Рівного з Єгипту у липні цього року. З того часу вона перебуває у слідчому ізоляторі. Цього разу суд розглядає клопотання про продовження тримання її під вартою ще на два місяці.

До слова, з Єгипту, куди Тетяна Літвінова полетіла одразу після вбивства її колишнього чоловіка Сергія, жінка повернулась вагітною. Наприкінці вересня зі слідчого ізолятора її перевели до Рівненського обласного перинатального центру де 2 жовтня жінка після кесаревого розтину народила хлопчика. Дитина народилась недоношеною з вагою 2280 грам. Тож досі перебуває під наглядом лікарів.

Саму обвинувачену через кілька днів після пологів перевели назад до слідчого ізолятора. Сьогодні суд має продовжити термін тримання її під вартою до 5 січня. Жінка нічого не коментує.

Єдине, що стало відомо в суді, народженого сина Тетяна Літвінова записала на вбитого чоловіка і назвала хлопчика Матвієм.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...