facebook

Відверте відео: Настя Каменських обурила фанів сексуальним танцем (відео)

Співачка опублікувала в своєму Instagram провокаційний ролик.

Настя Каменських веде дві окремі сторінки в Instagram, які повністю відрізняються одна від одної. У аккаунті nkblog вона розповідає про те, як тренується і веде здоровий спосіб життя, а у власному – відривається на повну, публікуючи відверті фото та відео.

Днями зірка приголомшила фанатів знімком без макіяжу. Під час ранкового тренування Настя вирішила не наносити грим і показала природну красу. На відміну від зухвалого сценічного образу, в реальному житті Каменських виглядає, як мила дівчина.

https://www.instagram.com/p/Ba3Xtk9DgK4/

А от в іншому аккаунті вона опублікувала настільки гаряче відео, що дивитись без рум’янцю на обличчі його неможливо. Настя Каменських станцювала сексуальний тверк під нову пісню “Mozgi” і назвала їх трек своїм улюбленим.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прихильники зірки вирішили, що такі відео – це вже перебір з боку Насті. Вони різко висловились з цього приводу:

“У тебя такая фигура странная… Можно сказать ты полненькая. Попа трясется, бока большие. Груди нет. Ну как бы не об этом то вовсе… С такой фигурой в бикини и трясти попой так откровенно…ну не знаю”, “Чот перебор”, “Настя вам пока до идеальной фигуры далеко, зачем так себя выставлять вам уже пора о детях подумать всю жизнь жопой не покрутишь”.

https://www.instagram.com/p/Ba02mXlj-zf/

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...