facebook

Хто стоїть за захопленням військової частини в Одесі

Вчора, 29 жовтня, місто сколихнула новина: невідомі “тітушки” у масках намагаються захопити військову частину в Одесі, передає Корупція.Інфо.

Здавалося б, сторони висловилися, кожен показав конфлікт зі свого боку і далі будуть розбиратися компетентні органи. Проте варто звернути увагу ще на декілька питань. У компанії заявили про те, що люди у балаклавах не представляли їх. Проте не спростували інформацію про те, що вони дійсно були на місці конфлікту.

Поки офіційні органи мовчать про те, ким були “активісти в балаклавах”, одесити будують свої версії. Так, Марк Гордієнко написав на своїй сторінці у Facebook, що люди у балаклавах – це ветерани “Айдару”. Протее батальон розділився і хто саме був біля “Шкільного” аеродрому – невідомо. Він вважає, що поліція та прокуратура з’ясують це питання.

Що стосується власника City Center, то тут у одеситів не виникає питань, бо всі давно знають, що за компанією стоїть найліпший партнер міського голови Геннадія Труханова Володимир Галантерик.

А ось власником військово-цивільного аеродрому “Шкільний” є Міністерство Оборони України і підпорядковується він військовій частині А3571. Нещодавно депутати міськради, під час чергової сесії, передали приватникам ділянку поблизу аеропорту для забудови межах вулиці Інглезі та проспекту Небесної сотні. Тут планується звести цілий мікрорайон. Право на проведення робіт без всіляких конкурсів отримала компанія “Будова”, яку теж пов’язують з тим же Галантеріком. Також ЗМІ повідомляли про інші спроби заволодіти бізнес-структурою землями громади в Одесі. Наприклад, поблизу ринку “Успіх” та в інших районаї міста. І це тільки декілька прикладів того, як партнер мера міста грабує Одесу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...