facebook

Українську “чорну вдову” підозрюють у вбивстві мільйонера

Сотні разів вона бідкалася, як складно пережити втрату. Але чомусь навіть на поховання не прийшла!

Свого часу смерть одного з найбагатших британців Баррі Пінга наробила чимало галасу на Заході. Головним чином тому, що виникло безліч питань до його дружини, українки за походженням Ганни Зюзіною, яку вже давно охрестили “чорною вдовою”.

Вбивство тривалий час не могли розкрити, справа загальмувалася. Аж поки обраниця покійного не почала запеклу боротьбу за спадок заможного чоловіка. У 2007 році вона працювала танцівницею, зустріла Баррі, з її слів – швидко закохалася, а вже за рік овдовіла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Щоб уникнути суперечок, красуня змінила ім’я на Джуліанну Мур і тепер намагається переконати суддів у тому, що всі гроші Пінга повинні бути її власністю.

“Мені досі важко повірити, що в країні, котра пишається тим, що має одну з найкращих судових систем у світі, я опинилася в абсурдній та сумній ситуації, коли мушу йти до суду, щоби доводити мою невинуватість”, – бідкалася вона.

Згодом Зюзіна виправдовувалася – мовляв, справді ні в чому не винна, останні десять років їй дуже важко і хоче прояснити всі деталі. У свої 38 років Ганна вже власниця елітної нерухомості у сонячній Марбельї.

Неодноразово вона хотіла повернути результати розслідування на свою користь. Зокрема, у березні цього року добилася, аби змінили правоохоронців, які опікувалися справою, а попередні висновки визнали недійсними. Зюзіна відкрито звинуватила родичів покійного, які, за її словами, полювали на статки у 1,8 мільйонів фунтів (знаходяться на балансі незалежного трасту).

Відомо, що Пінга збила машина, коли вони саме святкували річницю весілля. Ганна швидко повернулася до приміщення – нібито забула рукавички, а сам Баррі попав під колеса авто із краденими номерними знаками. На похороні вбита горем вдова чомусь так і не з’явилася.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...