facebook

Важко прокидатися? 6 простих і дієвих способів зробити осінній ранок особливим

Для справжніх сов ранній підйом – це кaтyвання. А якщо за вікном темно, холодно і випав перший сніг, то кaтування перетворюється в смeртeльні. Думки про те, що робота не така вже й важлива і прожити можна і без грошей, в такі моменти особливо актуальні. Замість радості новому дню нас зустрічають хронічна втома і поганий настрій на весь день.

Є кілька простих способів зробити ранні підйоми більш позитивними. Радимо спробувати, тому що гірше все одно не буде.

1. Підготуй приголомшливий плейлист

Музика здатна творити чудеса, саме вона здатна перевернути найпохмуріший ранок з ніг на голову і змусити тебе посміхатися і пританцьовувати. Додай свої улюблені старі пісні, які нагадують про найвеселіші вечірки. Шукай музику, яка наповнена божевільною енергетикою і здатна завести тебе з перших акордів.

Візьми за правило щодня додавати в свій плейлист 2-3 нових треки, так тобі ніколи не набридне починати день з улюбленої музики. Це проста, банальна, але дійсно дієва порада, яка здатна скрасити твій ранок. Вперед з піснею.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

2. Почни ранок з подяки

Скажи спасибі своєму затишному ліжку, яке подарувало тобі кілька годин сну, коханій людині або коту, за те, що зігрівали тебе цієї ночі, ароматній каві і смачному сніданку. Скажи спасибі за те, що у тебе є робота, плани на вечір і можливість спланувати відпустку. Кожному з нас є за що подякувати навіть в найбільш ранні ранкові години. Така практика налаштовує на позитив і робить ранок трішки щасливішими.

3. Плануй щось приємне на ранок

Робота займає дуже багато часу, тому найважливіше, незважаючи на втому і недосипання, не забувати жити. Якщо ввечері тебе чекає романтичне побачення, зустріч з друзями, вечірка, похід в кіно, на масаж або шопінг, то весь твій день і ранок в тому числі будуть наповнені приємним очікуванням. Якщо розумієш, що сил немає зовсім, порадуй себе думками про те, як після важкого трудового дня залізеш в теплу ванну, дозволиш собі келих вина і почитаєш улюблену книгу.

Завжди пам’ятай, що ранок – це тільки початок, і тільки ти вирішуєш, яку траєкторію задати своєму дню.

4. Спробуй щось нове

Навіть в повсякденній рутині є місце для чогось нового. Для того, щоб знайти свій ідеальний спосіб прокидатися, потрібно не боятися експериментувати. Спробуй нове тренування замість стандартних вправ, свіжовичавлений сік або смузі замість кави, таз холодної води замість простого вмивання, сніданок в затишній кав’ярні замість звичної яєчні і так далі.

Намагайся щоранку привносити щось нове у свій розпорядок, тоді ти обов’язково знайдеш свій ідеальний рецепт. Та й самі пошуки надихають на позитивне пробудження.

5. Шукайте щось смішне

Ранок – саме час, щоб за чашкою кави перегорнути стрічку. Почуття гумору у всіх різне, але завжди можна знайти паблік на свій смак. Веселі меми, фразочки, кумедні відео і гифки – це те, що гарантовано змусить тебе посміхнутися, навіть якщо ти злегка не виспався.

6. Готуйся з вечора

Приготуй все для комфортного пробудження з вечора. Вранці у тебе може не вистачити часу на те, щоб підібрати гарне вбрання, це точно не додасть тобі гарного настрою на день, тому продумай свій лук заздалегідь. Приготуй сніданок, щоб вранці тобі залишилося тільки залити окропом чай і розігріти гарячий бутерброд. Ти будеш вдячний собі за те, що все підготував напередодні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...