facebook

У мережі з’явилися подробиці про майно Луценка-молодшого

Син генпрокурора Юрія Луценка, Олександр, купив після весілля апартаменти, вартістю 6,5 млн. гривень.

У Держреєстрі прав на нерухоме майно вказується, що Олександр став власником квартири 1 серпня 2017 року. Нове гніздечко сина прокурора займає площу 183,7 кв.м., яке розташоване в елітному ЖК “Шервуд” з видом на ліс, передає “Народна Правда” з посиланням на “Страна”.

Крім того, Олександр Луценко купив два паркувальних місця в підземному паркінгу.

Один метр в ЖК “Шервуд” коштує 31200 гривень. Навіть якщо взяти мінімальну ціну, квартира Олександру обійшлася в 5,73 млн. гривень. Паркувальне місце коштує 390 тисяч гривень. У Луценка їх два. Так що в сумі виходить покупка нерухомості обійшлася в суму понад 6,5 млн. гривень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше повідомлялося, що на початку вересня Олександр Луценко одружився. На весіллі були присутні перші особи держави. Святковий стіл був накритий в ресторані, яким володіє російський бізнесмен.

Олександр взяв шлюб 9 вересня в Центральному РАЦСі міста Києва. Його обраницею стала Анастасія Волохина.

А вже 15 вересня у фешенебельному закладі поблизу Києва пара і їхні щасливі батьки зі своїми численими гостями відсвяткували весілля “по-генпрокурорськи”.

Привітати сина генпрокурора приїжджали президент Петро Порошенко з дружиною, а також прем’єр-міністр Володимир Гройсман, глава МВС Арсен Аваков, перший віце-прем’єр Степан Кубів, екс-прем’єр Арсеній Яценюк, очільник Києва Віталій Кличко, перший віце-спікер парламенту Ірина Геращенко, міністр інформполітики Юрій Стець, міністр юстиції Павло Петренко.

Як з’ясувалось згодом, власником ресторанного комплексу Queen Countrу Club, в якому українські політики гуляли на весіллі, є російський холдинг Bulldozer Group.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...