facebook

Яке ім’я обрати для хлопчика в 2018 році, щоб він був щасливим

Найвідповідальніший момент для майбутніх батьків – це вибір імені для свого чада. У 2018 року правила вибору імені будуть особливими, тому що рік буде досить спокійним в плані енергетики.

На зміну Вогненному Півню в 2018 році прийде Земляний Собака, або, як ще його називають, Жовтий. Це символ вірності, добра, відданості, мудрості. Цей рік буде прямою протилежністю попереднього, тому зробити остаточний вибір імені слід після 1 січня, а ще краще – в лютому, коли енергія нового року встаканиться разом з вашим настроєм.

Однак почати підбирати ім’я можна вже зараз. Фахівці зібрали для вас найкращі імена для хлопчиків за версією фен-шуй, астрології та езотерики.

Вибір імені за східним календарем

Повернемося до нашого Собаки. Цей рік буде роком великих думок, планування, прийняття важливих рішень. Жовтий Собака – символ дружби і добра, обережності і творчого начала. Імена для хлопчиків, згідно зі східним календарем, повинні бути наповнені творчою і спокійною енергетикою. Серед таких імен можна виділити наступні: Іван, Петро, Кирило, Антон, Федір, Максим, Анатолій, Костянтин, Артем, Филип, Семен, Роман, Микола, Артур.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Такі імена, як, наприклад, Володимир, Дмитро, Олег, Геннадій, Сергій насичені жорсткою енергетикою і не відповідають духу 2018 року Жовтого Собаки, тому їх слід уникати.

Значення імені теж має величезну вагу. Значення імені повинно бути близьким до слова мудрий, розумний, сильний, спокійний. Сюди можна віднести такі імена, як Олексій, Валентин, Ілля, Павло, Костянтин. Перевіряйте значення імен і робіть висновки, виходячи зі звучання імені. Це буде найкращий варіант імені для хлопчика в 2018 році, якщо дивитися на це з точки зору східного календаря.

Ці правила універсальні, тому у них немає прив’язки до національності або місця проживання. Фен-шуй – універсальний інструмент і універсальний збірник порад на всі випадки життя, включаючи навіть вибір імені.

Астрологія і вибір імені в 2018 році

Астрологи стверджують, що 2018 рік вельми незвичайний, але не в силу того, що його події виявляться динамічними, а в силу його непередбачуваності. Зірки і планети будуть перебувати в сумнівних з’єднаннях, і гармонія буде непостійною. В цілому цей рік може стати переломним у багатьох справах.

Астрологічний прогноз на прийдешній 2018 рік не в усьому сприятливий, проте для народження дитини цей час прекрасний. Поганих імен не буде, а ось найбільш підходящих для кожного певного Знака Зодіаку буде досить. Слідкуйте за тим, який Знак Зодіаку дістанеться вашому чаду.

Овен, Водолій, Діва: найбільш сприятливі сильні, довгі, що не привертають особливої уваги імена – Володимир, Костянтин, Владислав, В’ячеслав. Занадто багато уваги залучати майбутньому чоловікові не потрібно. Астрологи кажуть, що діти, народжені в 2018 році під заступництвом цих Знаків, будуть швидко дорослішати.

Телець, Рак, Стрілець: короткі імена – Ігор, Іван, Артем, Семен. Дитині не завжди буде вистачати сили духу. Хлопчик виросте, швидше за все, сильним і скромним, так що просте ім’я посилить позитивні риси його характеру і допоможе боротися зі слабкостями.

Близнюки, Терези, Риби: незвичайні імена ідеально підійдуть вашому хлопчику. Сюди можна віднести такі імена, як Артур, Всеволод, Мирон, Демид, Руслан. Головне, щоб ім’я дитини було якомога більш рідкісним, тому що хлопчик буде сильний в тих областях, які вимагають високої комунікабельності.

Скорпіон, Козеріг, Лев: гучні, що запам’ятовуються, але не химерні імена відмінно підкреслять характер вашої дитини, який буде намагатися у всьому бути першим. Сюди можна віднести Іллю, Руслана, Дениса, Ігоря, Бориса.

Це всього лише найочевидніші приклади, так що ви можете не обмежуватися лише цими іменами.

Імена в езотериці і біоенергетиці

Екстрасенси називають 2018 рік роком світлим і спокійним. Виходячи з цього, імена для хлопчика можуть бути унікальними і рідкісними, але за своїм значенням вони не повинні бути провокаційними. Найсвітліші імена, на думку екстрасенсів, – Арсеній, Іван, Микола, Володимир, Віталій, Сергій, Гліб, Павло, Юхим, Прохор, Степан, Ярослав.

Ім’я – це щасливий талісман для людини, тому в езотериці завжди приділяється велика увага вибору імені. Маги і провидці впевнені, що ім’я визначає долю дитини, її характер, силу і слабкості. Ідеальних людей немає, але підібрати ім’я завжди можна найкращим чином. Довіртеся своєму серцю в процесі вибору.

Енергетика перерахованих вище імен буде відмінно поєднуватися з енергією Всесвіту. Цього року центр достатку буде близький до нас, але отримати бажане зможуть тільки ті, хто знає підхід до справи. Впевненість в собі дуже важлива, тому постарайтеся, щоб за значенням ім’я було якомога більш відповідним і близьким до «впевненого». Це вторинна умова, але її теж не можна відкидати.

Кожна людина будує своє життя так, як зручно саме їй, однак ім’я наділяє її базовими здібностями і особливостями характеру. У біоенергетиці іменам дають оцінку за рівнем сили, щоб майбутні батьки могли зрозуміти, як правильно назвати свою дитину, як буде краще для нього самого. Не завжди сильне ім’я передрікає світле майбутнє, адже сила вимагає від особистості багато чого. Краще завжди знаходити компроміс.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...