facebook

Синій кит повернувся? Під Вінницею знаходять повішених підлітків

Батьки бояться спустити око зі своїх чад

У Вінницькій області в невеликому містечку Погребище молоді люди масово коять самогубства: менше ніж за місяць їх відбулося вже три. Батьки перелякані настільки, що відмовляються випускати дітей з будинку.

Як повідомляє служба ТСН, першим самогубцем став Влад Марнопольський. Напередодні трагедії (17 вересня) хлопець був у гостях у друзів. Повернувся додому в гарному настрої, мама нічого підозрілого не помітила. А вночі хлопець повісився. Йому було лише 17. Записки не залишив. Пізніше правоохоронці знайдуть в його кімнаті декілька мотузок, зав’язаних вузлом. Вони вважають, що Влад перед смертю тренувався робити петлю.

Другий випадок стався трохи більше, ніж через два тижні: 18-річного Юрія Мельника не стало 7 жовтня. Причин для самогубства у хлопця не було, кажуть батьки. Ситуація така ж: сходив з друзями розвіятися, повернувся в чудовому настрої, а через кілька годин рідні знайшли його бездиханне тіло.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Третя смерть – однокласник Юри Вадим Протопиш. 18-річний хлопець приїхав у рідне містечко на похорони ще одного однокласника, а пізніше, розповідають очевидці, Вадима бачили з дівчиною, з якою у нього були складні стосунки. Пара посварилася вщент, результат відомий: наступного дня хлопця знаходять повішеним.

Місцевий житель розповів, що в сусідньому містечку повісився ще один хлопець. Поки батьки б’ють на сполох і не знають, де чатуватиме небезпека, правоохоронці намагаються зберігати спокій: це збіги, але не більше.

“Ще в поліції мені розповіли, що зайшли в комп’ютер однієї дитини, а у неї там пошукові запити “Як продати душу дияволу”. Він (поліцейський. – Ред.) мені сказав, що боїться навіть про таке говорити, щоб ніхто нічого не дізнався, тому що люди і так дуже налякані”, – поділилася місцева мешканка.

У школах з дітьми активно працюють психологи, а перелякані вчителі вважають, що в місті почала орудувати нова секта.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...