facebook

На Львівщині, на зустрічі з виборцями, побили нардепа партії Ляшка

У неділю на Львівщині побuли народного депутата від Радикальної партії. Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, передає ТСН.

За його словами, це сталося у селі Хащованя Сколівсього району, куди нардеп-радикал приїхав на зустріч з виборцями.

Конфлікт відбувся біля комплексу відпочинку “Берлога” і приводом для цього став собака породи французький бульдог. За словами Зінкевича, охорона Лозового підібрала цього собаку. Потім до депутата та його охорони під’їхав автомобіль із наклейкою відпочинкового комплексу “Вежа Медвежа”, щоб забрати цього пса.

У поліції факт конфлікту підтвердили, на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

“Усіх осіб – учасників конфлікту встановлено. Проводиться перевірка. Після цього ухвалюватиметься рішення про кваліфікацію”, – повідомив “УП” речник поліції Ярослав Тракало.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сам Андрій Лозовий у коментарях до одного із своїх постів у Facebook написав, що “провокатори від влади намагались зірвати зустріч [з виборцями], але все добре”.

За три години до цього нардеп оприлюднив фото бульдога, якого він підібрав у Карпатах.

“Песик у жaхливому стані: весь у шрамах, одне оченятко майже згнило, на лапках якісь гулі.

Лишити собаку помиpaти на вулиці, Ясна річ – ніколи собі того б не пробачив. За кілька годин буду у Львові, повезу це нещастя до ветеринара. Якщо об’явиться господар – вертати бульдога точно не буду. Не можна так знущaтися над створінням Божим”, – написав він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...