facebook

Німеччина перемагає Словаччину 3-0 і виходить у чвертьфінал “Євро-2016”

Збірна Німеччини продемонструвала впевнену гру і переконливо перемогла словаків з рахунком 3-0.

0,,19358461_303,00

Збірна Німеччини у неділю, 26 червня, в матчі 1/8 фіналу Чемпіонату Європи у Ліллі перемогла збірну Словаччини з рахунком 3-0 та вийшла до чвертьфінальної стадії турніру.

Рахунок у матчі на 8-й хвилині ударом з-за меж штрафного майданчика відкрив захисник німецької збірної Жером Боатенг. Цей гол став для нього першим за більш ніж 60 матчів за збірну Німеччини.

0,,19358368_401,00

Вже на 14-й хвилині німецька команда могла подвоїти рахунок – суддя призначив пенальті за фол капітана словаків Мартіна Шкртела проти Маріо Гомеса. Однак удар Месута Озіла з 11-метрової позначки парирував воротар Матуш Казачик.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Другий м’яч німці все ж забили ще до перерви: на 43-й хвилині після сольного проходу та точної передачі півзахисника Юліана Дракслера гол забив Маріо Гомес. А вже на 63-й хвилині сам Дракслер, який був одним з найактиівніших у німецькій команді, переправив м’яч у ворота словаків.

Збірна Словаччини створила за матч кілька небезпечних моментів, однак пробити Мануеля Ноєра не змогла.

Суперником німців у чвертьфіналі стане переможець матчу Іспанія-Італія, який відбудеться 27 червня. Нагадаємо, у першому матчі дня стадії 1/8 фіналу Франція перемогла Ірландію з рахунком 2-1, а напередодні вихід у чвертьфінал оформили Польща, Уельс та Португалія.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...