facebook

В Італії виступив церковний хор із Крилоса

У неділю, 15 жовтня, в українських громадах УГКЦ в Італії — центрально-італійських містах Каттоліка і Пезаро було велике свято. На запрошення капелана громад о. Володимира Медвідя у гості завітав церковний хор “Воскресіння” (керівник — Ірина Гріца-Федорняк) разом зі своїм парохом о. Ярославом Жолобом з парафії Успіння Пресвятої Богородиці, що в селі Крилосі Галицького району.

Своїм духовним співом і глибокою молитвою хор прикрасив Божественну Літургію, а також виконав різні духовні твори та патріотичні пісні, які об’єднали серця та душі паломників та вірних української діаспори, інформують”Вікна” з посиланням на прес-службу Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Незабутньою та сповненою вражень і духовного піднесення відбулася паломницька поїздка хору до Вічного міста Риму. Хор супроводжував своїм співом Божественні Літургії у цих містах. Глибокою молитвою, патріотичною піснею хористи об’єднали серця та душі як і паломників, так і вірних української діаспори.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Фінальним акордом цієї поїздки стали відвідини чотирьох папських базилік, а також інших місць духовного центру. В одній із базилік, саме у Санта Марія Маджоре, паломники почули глибоку та наукову розповідь каноніка цієї базиліки — владики Іринея Білика.

Кульмінацією зустрічі стало виконання декількох творів та духовного гімну “Боже великий, Єдиний”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...