facebook

Олег Ляшко в ударі: “Саакашвілі – хворий наркоман, Тимошенко – прабабка корупції…”

Сьогодні лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко в ударі. У кулуарах Ради нардеп жорстко пройшовся по Леді з косою і Мишико, передає Коррупція.Інфо.

Він заявив, що Тимошенко не голосує за підвищення зарплат і пенсій, тому що їй не потрібні багаті українці. Їй потрібні люди, якими можна маніпулювати, щоб дорватися до влади разом з “хворим наркоманом” Саакашвілі.

“Скрізь повний бардак. І під Радою, і в країні. Московська зозуля Тимошенко виводила гроші в офшори, ще коли я в дитбудинку був. А сьогодні ця прабабуся української корупції говорить про те, що потрібно боротися з корупцією”, – заявив радикал.

Також Ляшко у всьому, що відбувається під Радою, звинуватив Петра Порошенка.

“Весь цей бардак під Верховною Радою – наслідок бездіяльності Порошенко. Якщо президент не може навести порядок в країні – ми будемо робити це самі”, – заявив радикал.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також жорстко Ляшко виступив і з трибуни Ради. Він заявив, що замість того, щоб займатися розвитком економіки, створенням нових робочих місць і захистом національного виробника, депутати обговорюють грузинського “заїду”, який боїться приїхати у власну країну, де він вбивав власних громадян заради влади. Але мовчать про те, що Єврокомісія створює перепони нашим металургам, а МВФ намагається позбавити українців права на медичне забезпечення.

“Що відбувається зараз в країні? Нам ззовні нав’язують сценарії знищення країни зсередини”, – сказав він.

Нардеп сказав, що ні Тимошенко, ні Саакашвілі, ні “інша політична маргінота” не бореться за народ.

“Якби боролися за народ, боролися б за зарплати, пенсії і робочі місця, а так борються за себе і за владу. Робіть висновки, придурки!” – резюмував він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...