facebook

“Інцидент було вичерпано на місці”: очільник столичної поліції прокоментував інцидент із заламуванням рук жінці (відео)

Зламана рука, зіпсоване пальто і подряпаний автомобіль – після спілкування з патрульними киянка Оксана Васильєва написала заяву в поліцію про перевищення службового становища.

Про це йдеться в сюжеті “ТСН“.

За кермом позашляховика вона їхала в бік Хрещатика. Вулицю було перекрито, поліцейським-регулювальником. Жінка розвернулася в протилежний бік, і її тут же зупинив екіпаж поліції. Копи перевірили документи і почали оформлювати штраф, полісмен попросив документи вдруге, і жінка відмовилася їх надавати.

Цей жест розцінили як «грубу непокору», витягли її з машини і почали крутити руки і вдягати кайданки. Унаслідок чого жінці зламали руку, розірвали одяг і подряпали машину. Наручники вдягти не вдалося.

Про інцидент стало відомо з Facebook-допису чоловіка Оксани – Любомира Васильєва. Він зібрав кілька тисяч гнівних коментарів. Але ближче до вечора Любомир його видалив.

Тим часом, поліція виклала в мережу власне відео – не повне і змонтоване. Розпочалася службова перевірка.

Керівник поліції Києві Юрій Зозуля переконує, що в результаті інцидент було вичерпано на місці – був складений адмінпротокол і жінку відпустили.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Потім вона уже з власного бажання, з власної ініціативи прийшла до райуправлянні і написала заяву про, як мені відомо перевищення службових повноважень поліцейських», – зауважив він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...