facebook

Побитий нардеп Береза прокоментував бійку на стадіоні

Народний депутат від “Народного фронту” Юрій Береза вважає, що на стадіони необхідно повернути співробітників правоохоронних органів. Про це повідомляється у Facebook спортклубу “Дніпро-1”, почесним президентом якого Береза є.

“Я не знаю, як це кваліфікувати, але через те, що діється на стадіоні, повинні повернутися правоохоронці. Знаєте, що було сьогодні найприкріше? Те, що приїхали на футбол 700 дітей із сільських шкіл області, в тому числі з інтернатів. І чому я не відійшов і не відійду ніколи в таких ситуаціях, адже йде телепень і б’є дитину з ноги… А ця дитина і так залишилася без батьків. Це неправильно і це не вирішується на футбольному стадіоні”, – сказав нардеп.


“Ті, хто приходить не вболівати, а битися на стадіон, – їм не місце на спортивних аренах… Йдіть у Збройні сили України і там перевіряйте свою силу… В даний момент це і є для мене внутрішній ворог”, – заявив Береза.

Нардеп прокоментував інцидент під час матчу.

“Насправді я не ображаюся на хворих людей. У мене дочка практично за хвилину забрала онука, який до цього був у мене весь час на руках. Уявіть: онукові один рік – і як він наполегливо плескав у долоні, підтримуючи команду”, – сказав він.


11 жовтня під час поєдинку Другої ліги між “Дніпром” і “Дніпром-1” ультрас футбольного клубу “Дніпро” влаштували бійку на трибунах. Під гарячу руку потрапив і народний депутат Юрій Береза, який є також президентом СК “Дніпро-1”. Сам матч завершився перемогою “Дніпра” з рахунком 2:0.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...