facebook

Для тих кому терміново! Як отримати біометричний паспорт у найкоротші терміни. Покрокова інструкція

Для того, щоб швидко оформити біометричний закордонний паспорт, українцям потрібно звертатися до громадської приймальні міграційної служби або писати на “гарячу лінію” у разі, коли біометричний паспорт потрібен терміново, передає Корупція.Інфо.

Про це розповів голова Державної міграційної служби Максим Соколюк в інтерв’ю “Голосу України”.

“При цьому варто розуміти, що процедура займає кілька днів, оскільки навіть збільшений вдвічі склад підрозділу з опрацювання звернень громадян не встигає: звернень дуже багато”, – зазначив він.

“Жодна система не розрахована на натовп, тому таке зростання спричинило черги, активізацію шахраїв, навіть затримки у виробництві документів”, – додав він.

Як повідомляють у Держміграційній службі, після старту безвізу біометричні паспорти почали виготовляти вдвічі більше, а ажіотаж, який супроводжував початок дії безвізового режиму з ЄС для громадян України, викликав небувалий попит на закордонні паспорти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Якщо в червні-липні 2016 року ми оформляли в середньому 11 тисяч закордонних паспортів щодня, то після введення “безвізу” в червні-липні цього року ця цифра досягла 25 тисяч – зросла більш ніж удвічі”, – розповів Соколюк.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...