facebook

Гастролі в Poсії та окупованому Криму: Бабкін зробив заяву

Український музикант Сергій Бабкін заявив, що гастролювати Poсією у 2014 році було його виваженою позицією.

7 жовтня у Львові активісти зірвали концерт Сергія Бабкіна, якого звинувачують у гастролях до Poсії, дійшло навіть до сутичок. Організатори концерту заявили, що усім, хто придбав квитки на концерт, обіцяють повернути гроші уже в понеділок, 9 жовтня.

Після подій у Львові музикант на своїй сторінці у Facebook відповів на звинувачення у гастролях Росією та окупованим Кримом, передає 24 канал.

“Гастролі в Pосії: по-перше, я вважаю, що 10 000 чоловік, які хором співають пісні українською мовою в самому центрі Москви – це перемога України”,– наголосив він.

Бабкін додав, що він не виступає в Poсії для політиків та еліти, виключно – для людей, які ще й після концертів “просять прощення за дії своєї влади”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ми вважаємо неймовірно важливим під час засилля пропаганди підтримувати цих людей і показувати їм справжню Україну, а не ту, яку їм подають у їх телевізорах”, – підкреслив співак.

За словами виконавця, він не їздить до Росії заради грошей, окрім того – частину заробленого завжди передавав на благодійність (зокрема, у дитячі будинки та в зону АTО), вважаючи у цьому залишатись анонімним. Також зароблені у Росії гроші музикант інвестує у розвиток українського мистецтва: записи альбомів, зйомки кліпів, продакшн та інше.

“Виступ у Криму: Так, ми дійсно виступали в Криму в 2014-тому році, але виступали в українському Криму, заїхавши в нього з материкової частини України і продовжуємо вважати: “Крим – Україна”. На нашому концерті люди піднімали українські прапори, а в якості автографів ми писали людям “Слава Україні”,– додав Сергій Бабкін.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...