facebook

Концерт Бабкіна у Львові зірвали: музикант відмовився визнати Poсію аpесоpом

Відомий співак і музикант Сергій Бабкін, чий концерт у Львові було зірвано місцевими активістами, відмовився визнати Росію країною-агpeсором.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив львівський журналіст і співак Тарас Гаврик, опублікувавши відео з інтерв’ю артиста.

“Я виріс у сім’ї військових, у мене батько підполковник, брат майор, дуже багато знайомих військових, мені багато розповідають, що відбувається. Ситуація дуже неоднозначна. І її не можна так просто вирішити”, – сказав Бабкін після питання про те, чи вважає він Pосію агpесором по відношенню до України.

Після того, як концерт Бабкіна у Львові офіційно скасували, співак за допомогою соцмережі Instagram звернувся до своїх шанувальників.

“Я патріот своєї країни. Я люблю свою країну. Я стараюся для своєї країни і для своїх людей. Ті, хто знають мене, знають, що я далекий від політики. Вони знають, що я говорю зі сцени, говорю своїми піснями. Мені дуже шкода, що ті люди, які забороняють нам проводити концерт, вважають, що їхня позиція вище, ніж ваша”, – сказав Бабкін.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...