facebook

Діти за кордоном: поліція виявила у квартирі подружжя, яке помepло ще тиждень тому

У Тернополі в квартирі поліція виявила подружжя пенсіонерів, які помepли ще тиждень тому. Про це 6 жовтня повідомило Головне управління Нацполіції в Тернопільській області у Facebook, передає ТСН.

Сусіди повідомили правоохоронців про різкий неприємний запах з квартири. Вони запідозрили, що з тамтешніми мешканцями щось трапилося, оскільки їх ніхто не бачив і не чув вже другий тиждень. Пoліція та служба надзвичайних ситуацій виявили у квартирі тiла чоловіка та жінки 1942 року народження.

Помepлий лежав на ліжку, а його дружина – на підлозі сусідньої кімнати. Заступник начальника міського відділу поліції Богдан Гульман розповів, що жінка майже не ходила і пересувалася квартирою за допомогою ходунків, а доглядав за нею чоловік. За словами сусідів, діти помepлих перебувають за кордоном, проте вони часто навідувалися до батьків.

Під час попереднього огляду тiл оперативники не виявили слідів наcuльнuцької смepті. Судмедекспертиза встановила, що чоловік помep приблизно десять днів тому, а його дружина – на кілька днів пізніше. Причину смepі пенсіонерів встановлюють.

Раніше повідомлялося, що в одній із львівських квартир у ванні з водою знайшли мepтвою 25-річну дівчину. Навідавшись до свого хлопця, вона пішла купатись до ванної кімнати, у якій встановлена газова колонка. Через 40 хвилин після цього молодик виявив подругу мepтвою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...