facebook

У гостях у Гонтаревої: Екс-глава Нацбанку показала свій розкішний будинок і чоловіка заодно. А він красунчик!

Глава Нацбанка не хоче публічності, передає Корупція.Інфо

Hubs розповів

Ми домовилися, що діти і чоловік відповідатимуть тільки на питання, що стосуються Валерії Гонтаревої. Фотографувалися вони теж неохоче.

Домовляємося зустрітися в неділю біля київського зоопарку. Глава НБУ буде повертатися зі спортклубу «5 елемент» в свій будинок в Ірпіні. Рівно в обумовлений час до тротуару під’їжджає чорний джип Mercedes, з нього виходить молода жінка. Рвані джинси, сині мокасини, сіра товтовка з капюшоном, зелена куртка і великі сонцезахисні окуляри. Дізнатися главу НБУ можна хіба що по зачісці і широкій посмішці.

– Вас не впізнати!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– Вчора я ходила так в DreamTown на шопінг – ніхто мене не впізнав, – сміється Гонтарева, надягаючи капюшон для повноти образу. Підходить її молодший син, 14-річний Микита. Неслухняне волосся, на зубах – брекети. Він сідає в мінівен охорони, ми з Гонтаревої – в її машину.

Поруч з водієм сидить міцно збитий охоронець.

– Це Ваш особистий автомобіль?, – запитую по дорозі.

– Службовий. Арбузовського. А, може, ще й Стельмах на ньому їздив. Ми нічого нового в Нацбанк не купували, – відповідає Гонтарєва.

У неї – свіжий макіяж, який глава НБУ навчилася робити в машині, і ні грама втоми після тренування.

– Сьогодні мій тренер поїхала на змагання, її замінював інший хлопець. У нього швидкість подачі 230 км / год, у найпотужнішого тенісиста – трохи більше 260 км / ч.

– Ви у нього виграли?

– Я вмію оцінювати свої сили і сили противника. Виграти у мене б точно не вийшло. Але програти з гідністю вийшло.

Після годинної тенісного тренування глава НБУ ходить в басейн. Плаває мало – до півгодини. «Нудно», – пояснює Гонтарєва. Вона дістає iPhone і обіцяє показати фото в купальнику. У телефоні у глави НБУ безліч фотографій сім’ї та друзів. Ось блакитноокий онук Девід цікаво дивиться прямо в об’єктив камери; ось довгонога невістка Валерія в позі лотоса; а ось веселі подружки глави НБУ на дівич-вечорі.

– О, ось вона!

Від жінки в рваних джинсах очікую якогось підступу. Гонтарева простягає телефон, на знімку вона дійсно в купальнику. Правда, він більше схожий на гідрокостюм для серферів. Оголені тільки руки, так ноги трохи вище коліна.

Під’їжджаємо до Ірпеня. Гонтарева розповідає, що їхня сім’я переїхала сюди 14 років тому. Тоді їх новий будинок оточували багаторічні сосни. Зараз міський шум став ближче. З одного боку виросла багатоповерхівка, мешканці якої можуть дивитися прямо у двір глави НБУ. З іншого – побудували таунхауси. Ліс прорідили.

До будинку глави НБУ веде побита грунтова дорога. Ось ті самі таунхауси, в них вже хтось живе; видніється висока новобудова, а ось і будинок Гонтаревої. Виглядає скромно. Ні палацу, ні фонтанів, ні павичів. Глава Нацбанку живе в самому звичайному двоповерховому будинку. Через паркан з ріденьких залізних прутів можна розглянути весь двір і будинок. Повна прозорість, так би мовити.

На порозі нас зустрічає чоловік Гонтаревої – Олег Борисович. На ньому домашні штани, тапочки і чорна футболка з принтом британського рокера Стівена Уїлсона. Гонтарева обіцяє приготувати обід з трьох страв за 30 хвилин, миє руки і тікає на кухню

Олег Борисович і Микита проводять екскурсію по будинку. На першому поверсі – кухня з великим обіднім столом, невеликий кабінет Олега Борисовича, вітальня з каміном і зимовий сад. Стіни прикрашені великими фотографіями подружжя Гонтарєва, в коридорі на полиці виставлені сувеніри з різних поїздок.

Всі вільні полички в будинку займають макети архітектурних споруд. Микита захоплюється об’ємними головоломками, з яких збирає найвідоміші в світі будівлі.

– Ким хочеш стати? Програмістом, напевно?

– Я, якщо чесно, нічого в комп’ютерах не розумію. Та й навіщо, якщо всі навколо в цьому розбираються. Я, як і батьки, хочу бути фінансистом.

– Вступати в Україні будеш?

– Я хочу вчитися в Києві, але у батьків на мене великі плани. Хочуть, щоб я вчився за кордоном.

Микита не схожий на однолітків. Спокійний, ввічливий, добродушний і легкий в спілкуванні хлопець. Чи не за віком мудрий і тямущий. У його спальні на другому поверсі навколо ліжка ще наклеєні дитячі шпалери з рибками, є кілька м’яких іграшок.


Стіни прикрашені футбольними вимпелами, на підвіконні – колекція машинок.

На полиці – дві ламіновані купюри

– нові 100 гривень і 200 гривень з підписом мами. Купюри з підписом мами, Микита зберігає на видному месті. Поряд з його спальнею – невелика кімната з домашнім кінотеатром. Гонтарєві називають її «кінозал». Тут полки забиті дисками з фільмами і музикою. На стіні – плакат фільму «Аліса в країні чудес» з усіма основними героями. Мені пропонують знайти на ньому Валерію Олексіївну. Завдання не з простих. Особи героїв малював хороший дизайнер.

З другої спроби дізнаюся главу Нацбанку в білому кролику з годинником. На плакаті можна дізнатися і її колишніх партнерів по компанії ICU. Цей плакат намальований, але ніхто з друзів не здивувався б, якби Гонтарева влаштувала вечірку в стилі «Аліси в країні чудес». Велике фото з ювілею весілля висить в гостьовій. Гонтарева дуже любить організовувати для друзів і сім’ї свята. Вона скликає гостей, пише сценарій вечора, роздає ролі і часто просить прийти в костюмі.


Її 45-річчя відзначали в стилі «Бременських музикантів». На 20-річний ювілей весілля організували Віденський бал. Гонтарєва до нього готувалися серйозно: три місяці розучували танець. 25-річчя весілля організували в стилі венеціанського карнавалу. На стіні у вітальні досі висять маски з цього праздніка.На всіх фотографіях в альбомах – свято і веселощі. Гості, серед яких – відомі банкіри і топ-менеджери великих компаній, співають, танцюють, грають вистави, демонструють карнавальні костюми. За словами голови Нацбанку, в колі її друзів тільки вона організовує такі веселі костюмовані свята. Тому всі друзі з нетерпінням чекають чергового. Після відходу в НБУ Гонтарєва стало не до веселощів. На своє 50-річчя глава Нацбанку не влаштовувала праздніка.В альбомах багато ніжних знімків Олега і Валерії Гонтаревих.Логотіп групи Yes і відповідь на питання Гонтаревої мужуЛоготіп групи Yes і відповідь чоловіка на питання ГонтаревойГонтареви 30 років разом, але їхні стосунки виглядають дуже зворушливо. Вони по-доброму жартують один над одним, веселяться на рок-концертах, ходять в обнімку. А п’ять років тому, на 25-річчя з дня весілля, зробили собі татуювання. На лівому плечі Гонтаревої: питання Do you still love me? На плечі чоловіка відповідь Yes, I do. Слово Yes набито в стилі логотипа улюбленої групи чоловіка. У нього дві любові – сім’я і рок. з Гонтаревої абсолютно не відчуваєш різниці ні в віці, ні в статусі. Вона час від часу кличе на кухню показати, що не мухлює – все готує з нуля. Іноді відволікається від готування і розповідає кумедні історії з життя. За приготуванням сьомги з імбиром, лимоном і базіліком

Після перших морозів вирішила купити собі шубу (будинок восени пограбували, багато цінних речей винесли – Hubs). Замаскувалася. Зайшла в магазин, дивлюся – продавець не впізнала. Я розслабилася, міряю шуби, вибрала. Тут дивлюся на цінник і дивуюся: «Чого ж так дорого?» Продавець незворушно відповідає: «Так долар ж, Валерія Олексіївна!» Гонтарєва сама закуповується в продуктових магазинах. Ми перевірили – глава НБУ добре орієнтується в цінах на продукти. Гонтарева сама закуповується в магазинах. Вона без праці може сказати, по чому зараз яйця, сметана або мясо. Відкриваються вхідні двері, на порозі з’являється Девід. Єдиному онукові глави Нацбанку – майже три роки. У нього солом’яного кольору волосся, великі волошкові очі. Відмінно вимовляє всі букви. Девід простягає бабусі букет з освяченої верби, – вранці вони ходили до церкви. Старший син Антон дарує прикраса, а невістка – теж Валерія Гонтарєва – корисні солодощі з фестивалю здорової їжі. Валерія-молодша постить, для неї Гонтарева готує кілька страв окремо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...