facebook

Що не так з невісткою Порошенка? Такого ви про дружину сина президента точно не знали

Минулого тижня, 26 вересня світ побачив ролик-привітання президенту Порошенко від його родини. У вигляді випуску екстрених новин, де перша леді Марина Порошенко – диктор, а діти президента – герої сюжетів, в яких вони вітають батька, передає Корупция.Інфо

 

На момент написання матеріалу відео набрало близько 750 000 переглядів, але у багатьох глядачів залишилися питання з приводу жахливого акценту невістки Порошенка.

У першому сюжеті слово взяв Олексій, старший син Порошенко:

“Три роки тому ми стояли тут і не могли уявити, тоді ніхто не міг уявити які виклики чекатимуть нашу країну, але завдяки твоїм зусиллям і зусиллям тисячі українців країна стала на шлях розвитку. Роботи далі ще багато, але ми готові підставити плече “.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після сина вітати главу держави почала його невістка Юлія, побажавши завжди мати поруч команду однодумців. М’яко кажучи, з українською мовою у дівчини не дуже добре.

Невістка гаранта родом з Росії. Ми навіть знайшли в базі жителів Санкт-Петербурга, де значиться, що Юлія Львівна Алиханова (дівоче прізвище) прописана з батьками за адресою вул. Белградская, 44.
Також відомо, що дружина старшого сина президента і нардепа Олексія Порошенка виявилася родичкою віце-губернатора Ленінградської області. У Юлії є старша рідна сестра по імені Анна. За чоловіком у неї тепер прізвище – Ялова. Її чоловік – Дмитро Яловий є віце-губернатором Ленінградської області з економіки та інвестицій

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...