facebook

Познайомив мене з кокаїном та повіями, – ЗМІ опублікували прощальний лист коханої Джима Керрі

Колишня дівчина відомого актора Джима Керрі – Катріона Уайт, яка покінчила з життям самогубством – перед смертю написала прощальну записку, лише зараз її розповсюдили західні ЗМІ.

Кохана Джима Керрі Катріона Уайт пішла з життя в 2015 році. Джим і Катріона почали зустрічатися в 2012 році, і відносини пари ніколи не були безхмарними. Через кілька місяців вони розлучилися, а потім зійшлися знову. У вересні 2015 року прес-секретар актора розповів журналістам, що пара припинила стосунки. А через кілька днів, 28 вересня, тіло Катріони було знайдено в її квартирі в Лос-Анджелесі – дівчина наковталася психотропних препаратів, які були виписані на ім’я Керрі.

На похоронах Катріони Керрі ніс труну, а згодом у Twitter виклав своє спільне фото з Катріоною, яке підписав: “Любов не можна втратити”.

Батьки 30-річної Катріони подали в суд на 55-річного Джима, звинувативши його в тому, що саме він постачав дівчині таблетки і підштовхнув до самогубства. Батьки так само звинуватили голлівудську зірку в тому, що він заразив їх дочку венеричними захворюваннями, а потім кинув. Артист мовчати не став і подав зустрічний позов, в якому звинуватив батьків Катріони в жадібності і бажанні нажитися на її смерті. Судові баталії тривають досі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Перед смертю дівчина залишила записку, в якій звинувачує в своїй смерті Джима Керрі. Лист вона написала в 2013 році, за два роки до своєї смерті. Весь цей час він зберігався в її iPad. Лише зараз його знайшли юристи і передали британському порталу Daily Mail, який цей лист і розповсюдив.

“Ти робив для мене хороші речі, але ти остаточно зламав мене, як особистість, Джим. Я люблю тебе і роблю все, що ти хочеш. Але ти мене кинув, знищивши все, що від мене залишилося. Ти заразив мене ВПЛ (вірус папіломи людини), і ти повинен хоча б вибачитися за це. Я подзвонила адвокату, тому що я хочу, щоб ти перестав вести себе так з дівчатами. Ти повинен піклуватися і поважати їх, але зі мною ти цього ніколи не робив. Мій адвокат сказав написати мені цей лист, насправді, мені плювати, що скажуть юристи. Раніше у мене не було нічого, але я хоча б поважала себе і відчувала себе щасливою людиною. Я любила життя, а ти познайомив мене з кокаїном, проституцією, психічними розладами та хворобами”, – йдеться в листі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...