facebook

Я навіть рада: що сказала 12-річна мати після виписки з пологового будинку

Два тижні тому у Львові стався інцидент, який сколихнув усю країну.


12 річна школярка Тетяна Лучишин народила здорову дочку. За історією дівчинки стежила вся Україна. І от, нарешті, у Львівському пологовому будинку молоду маму виписали.

Школярка розповіла, що дитина здорова, відхилень у розвитку немає. Юна мама також повідомила, що хоче назвати донечку Діаною і дати їй своє прізвище.

Відомо, що батьком новонародженої дитини є 18-річний сусід дівчинки, з яким вона зустрічалася. На виписку юнак не приїхав. Біля пологового будинку молоду маму зустрічала вся сім’я – мама, братики і сестрички.

Тетяна Лучишин – старша дитина в сім’ї. Її мама, 31-річна бабуся, виховує ще 5 дітей. Тому у Тетяни є досвід у догляді за маленькими дітьми.

Спочатку було дуже важко, але тепер радісно. Я щаслива за цю дитину, що все так сталося, значить, так повинно було й бути,

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– поділилася молода бабуся, Ганна Лучишин.
До школи дівчина не ходитиме, навчитиметься вдома, доглядати за своєю дочкою і допомагати мамі. Адже в сім’ї підростає 8-місячна дівчинка. Через те, що Тетяна неповнолітня, поліція відкрила кримінальне провадження.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...