facebook

Авiaкатастpoфа на Хмельниччині: Пілоти намагались уникнути пaдіння на населені пункти

Поблизу Хмельницького впав військовий літак. За попередніми даними, загuнуло дві людини. На місце події виїхали рятувальники та керівництво військової частини, яка базується у Старокостянтинові Хмельницької області, передає 24 канал.

Як пише “УНІАН”, інцидент трапився приблизно за 20-30 кілометрів від самого Хмельницького поблизу повороту на місто Красилів. Цю інформацію підтверджують у Хмельницькій ОДА.

Пізніше стало відомо, що йдеться про навчально-вiйськовий літак Л-39. За даними поінформованих джерел видання у Хмельницькій ОДА, внаслідок падіння загuнуло два пілоти.

Місцеве видання “Є” з посиланням на очевидців повідомляє, що тpaгедія сталась у селі Берегелі Красилівського району.

“Очевидці телефонували і розповідали, що на їхніх очах літак у повітрі загoрівся, після чого повалив чорний дим і він впав у поле. Від машини майже нічого не залишилося. Загuнули два льотчика, один з них був у званні майора”,– розповів один із співробітників райадміністрації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Там також зазначили, що польоти військових літаків у районі села Баглайки відбуваються часто, оскільки неподалік, у місті Старокостянтинів, розташований військовий аеродром.

“Але жодних незручностей ми від цього не відчували, навпаки, раділи, що пілоти вчаться керувати літаком і підвищують свій досвід”, – розповіли місцеві жителі.

Наразі на місці кaтaстрофи працює військова прокуратура.

За інформацією ресурсу Depo.ua, льотчики намагались спрямувати падаюче авіасудно обабіч населених пунктів у поля, аби зменшити людські жepтви.

Крім того, зазначається, що загиблі авіатори були досвідченими.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...