facebook

Суд звільнив виховательку табору “Вікторія”. Стало відомо, хто з депутатів став поручитилем

Апеляційний суд Одеської області задовольнив оскарження запобіжного заходу стосовно Наталії Янчик, виховательки з табору “Вікторія”, в якому сталася пожежа вночі 16 вересня і відпустив її на поруки народних депутатів, передає Корупція.Інфо.

Дівчину звільнили прямо в залі суду. Поручителями стали нардепи від БПП Мустафа Найєм і Григорій Шверк.

Як написав на своїй сторінці у Facebook одеський активіст Сергій Стерненко, на засідання прийшли багато небайдужих, які вимагали звільнити Янчик з-під варти.

“Низка осіб заявила про готовність взяти її під особисту поруку, зокрема, депутат міської ради Позднякова та депутат ВР Найєм. Вони особисто з’явилися на засідання, як того вимагає КПК”, – написав він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомив нардеп, під час засідання з’ясувалося, що керівництво табору в односторонньому порядку без волі Наталії поклало на неї відповідальність за пожежну безпеку в таборі, не забезпечивши відповідним інструктажем, і що Наталя звільнилася з табору саме з тієї причини, що не хотіла нести відповідальність за порушення.

“Заступник директора табору знала про те, що вона звільнилася й особисто обіцяла повернути трудову книжку після весілля; заступник директора табору примушувала Наталю оплатити штраф за порушення норм пожежної безпеки”, – додав він.

Також з’ясувалося, що Наталя відмовилася платити штраф і замість неї це зробили невідомі особи.

Адвокат дівчини Олексій Чорний заявив, що вона не може нести відповідальність за трагедію, оскільки Янчик звільнилася за місяць до трагедії.

Нагадаємо, пожежа в одеському дитячому таборі “Вікторія” спалахнула вночі 16 вересня. Вихователі змогли організувати евакуацію. Всього в таборі на момент загоряння знаходилось 150 дітей. Троє з них загинули. Прокуратура вилучила документацію із введення в експлуатацію, експлуатації та перевірок у таборі.

Нам удалось. Апелляционный суд Одесской области отпустил воспитательницу детского лагеря «Виктория» Наталью Янчик на поруки. Вынесение решения Апелляционного суда Одесской области по апелляционной жалобе воспитательницы детского лагеря «Виктория» Натальи Янчик об освобождении ее из под стражи на поруки.

Posted by Mustafa Nayyem on Donnerstag, 28. September 2017

В Апеляційному суді Одеської області розглядають оскарження міри запобіжного заходу щодо Наталі Янчик, виховательки з та…

Posted by Сергій Стерненко on Donnerstag, 28. September 2017

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...