facebook

“Гройсман має подати у відставку…”: Ця інформація шокувала всю країну!

Раніше чинний прем’єр-міністр обіцяв, що за пенсійну реформу проголосують у Раді до 1 жовтня 2017 року, передає Корупція.Інфо.

Економічний експерт Андрій Новак вважає, що прем’єр-міністр Володимир Гройсман повинен піти у відставку через не ухвалення пенсійної реформи, дотримавшись свого слова.

Таку думку він висловив у коментарі для “24 каналу”.

“Гройсман зробив популістський анонс, заявивши, що якщо пенсійну реформу не ухвалять до 1 жовтня, то він піде у відставку. На сьогодні ситуація така, що реформа не ухвалена, а наступний сесійний тиждень буде після 1 жовтня. Тому глава уряду вже може подавати у відставку”, – підкреслив економічний експерт.

За словами Новака, цією псевдореформою уряд сам себе переграв у популізмі. Крім того, Кабміну знову доведеться переробляти основні параметри пенсійної реформи на вимогу Міжнародного валютного фонду та Світового банку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Реформа тільки зробить складнішим процес виходу на пенсію через те, що поступово збільшується мінімальний пенсійний стаж. Дуже багато українців, які у вимушених обставинах часто працювали не офіційно або за кордоном, тепер можуть опинитися за бортом пенсійної системи”, – додав Новак.

Нагадаємо, Всесвітній банк і Міжнародний валютний фонд звернулися до уряду України з пропозицією доопрацювати законопроект про пенсійну реформу до другого читання у Верховній Раді, яке очікується на початку жовтня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...