facebook

Тато добу обіймав змучене раком тіло померлої дочки

31-річний Енді Уїлан із Великобританії розповів, що не міг відпустити свою 4-річну доньку, яка померла від раку, і ще добу обіймав її тіло.


Фото дочки Джесіки, на яких дівчинка корчиться від болю, облетіли весь світ. Дитина померла всього через три тижні після страшної фотографії, але батьки змогли говорити про це тільки зараз.
За словами чоловіка, вони прийняли рішення, що дочка повинна провести останню добу в своїй кімнаті. Це дозволило батькові попрощатися з нею і прочитати її улюблену казку.

Він також зізнається, що її агонія назавжди буде служити постійним нагадуванням про те, що він і його дружина прийняли правильне рішення припинити лікування і відпустити дівчинку.

У той день, коли вона померла, ми перемістили її ліжко в її спальню і знову поставили все так, як було раніше. Ми провели з нею багато часу в останні тижні і дні в нашому ліжку, але ми думаємо, що це правильно, що вона змогла провести останню ніч у своїй спальні,

– говорить невтішний батько.
Борючись зі сльозами, він додав:

Важко сказати, але коли вона померла, було майже відчуття полегшення, тому що вона пережила так багато, особливо в останні два тижні. В той день, коли вона дійсно вмирала, ми майже молилися, просячи її заснути і не прокидатися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...