facebook

“Зустрів мене практично голим”: Інна Богословська розповіла про давні стосунки з Леонідом Черновецьким

Екс-народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська у своїй новій книзі написала, що колишній мер Києва Леонід Черновецький зустрічав її в адміністрації “практично голим”, передає Корупція.Інфо.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Юрій Романенко.

Богословська повідомила, що з Черновецьким знайома з початку 90-х.

“Він теж закінчив Харківський юридичний інститут, був сміливим і неординарним юристом, примудрявся в 90-х вигравати в українських судах справи проти вищих органів влади. Це при всіх його дивацтва викликало повагу”, – йдеться в її книзі.

Політик зазначила, що у неї був номер телефону Черновецького і вона вирішила зателефонувати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У розмові вона заявила, що хоче зробити екс-меру Києва пропозицію, “як з найменшими втратами для всіх сторін вийти з конфлікту з киянами”.

Екс-нардеп уточнила, що Черновецький вислухав її і призначив зустріч в мерії на пізній вечір.

“Мер вийшов до мене з задньої кімнати в одних тільки плавках – практично голий! Сів в кріслі навпроти. Я мовчки розвернулася, вийшла і жорстко сказала секретарю мера: “Леонід Михайлович зустрів мене голим, в одних плавках, зайдіть до нього негайно і допоможіть йому одягнутися. Інакше буде грандіозний скандал”, – написала Богословська.

Вона додала, що секретар “блискавкою кинулася в кабінет”.

“Через кілька хвилин (секретар. – Ред.) Повернулася в приймальню, багряного кольору, тисячу разів попросила вибачення і сказала сакраментальну фразу: “Леонід Михайлович вважає вас близькою людиною, тому і зустрів вас так!”- повідомила екс-регіоналка, уточнивши, що після цього увійшла в кабінет екс-мера.

Також в книзі вона розповіла ще один епізод тієї зустрічі.

“І тут переді мною розігралася “друга частина Мерлезонського балету”: глава державної адміністрації столиці України, шепочучи якісь заклинання, сповз на підлогу і приліг між кріслом і столом. Я запитала: “Що ти робиш, Льоня?” Він не відповів і продовжував щось бурмотіти. Через пару хвилин встав і сказав: “Ні, нічого не вийде. Мені Господь сказав нічого не підписувати і не скасовувати”, – зазначила політик.

Вона заявила, що попрощалася і вже йшла до дверей, як раптом її наздогнала “третя частина Мерлезонського балету”.

“Мер Києва стрімко наздогнав мене і обійняв зі словами: “Інна, ми ж з тобою однієї крові! Ти пам’ятаєш наш інститут? Це ж велика школа! Чи не йди проти мене, Інна! Ми повинні працювати разом!”- наголосила політик.

У той же час Богословська стверджує, що пішла і це була її остання розмова з Черновецьким.

Из последней книги Инна Богословская. Как Черновецкий принимал ее обнаженным и молитвами изгонял бесовское.

Posted by Yuriy Romanenko on Donnerstag, 21. September 2017

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...