facebook

Війна на дорогах в Україні: як маршрутки чавили людей

Про те, що в Україні необхідно навести порядок на дорогах, влада твердить голосно і з завидною регулярністю. Проте, кардинальних заходів поки непомітно, а між тим не проходить і дня, щоб у ДТП не гинула маса людей.

“Обозреватель” продовжує інформувати читачів про дорожню ситуацію. Розповімо про декілька смертельних ДТП, що сталися 18 і 19 вересня.

Страшна аварія трапилася на Деміївській площі в Києві. Жінка-пішохід перебігала дорогу і була збита мотоциклістом. Постраждала отримала відкриту черепно-мозкову травму і загинула на місці.

Наступна аварія також сталася в столиці на Харківському шосе, над підземних переходом. Як стало відомо, чоловік перебігав дорогу і потрапив під колеса мікроавтобуса “Богдан”, який прямував за маршрутом Дарницька площа – вул. Милославська. В результаті пішохід загинув на місці ДТП.

У Запоріжжі 53-річний водій маршрутки Mercedes Sprinter збив 69-річного пенсіонера, який переходив проїжджу частину в районі “зебри”. Від отриманих травм пішохід помер на місці. Поліція відкрила провадження за статтею 286 частина 2 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху). Ведеться слідство.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...