facebook

Мати робила уколи ботокса своїй 8-річній дочці, аби зробити її зіркою

Як ви ставитеся до ботоксу і воскової епіляції?

Напевно, досить непогано або нейтрально, так як ці винаходи прогресу допомагають жінкам доглядати за собою. Однак, що ви скажете на те, що мати проводить ці процедури своїй восьмирічній доньці?

На жаль, це не жарт. Ця дівчинка і справді реальна! Її звуть Брітні і вона живе в Каліфорнії. Дівчинка розповідає, що першу ін’єкцію ботокса мама власноруч зробила їй близько року тому в якості подарунка до дня народження. З тих пір це стало регулярною процедурою, і дівчинка отримувала «уколи краси» вже тричі.

Мати дівчинки Керрі коментує те, що відбувається так:

Я кваліфікований косметолог і відмінно знаю кількість безпечної ін’єкції. Брітні спеціально знічується, щоб я могла більш точно визначити, де саме у неї з’являються зморшки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Керрі впевнена в тому, що те, що вона робить зараз з Брітні, допоможе їй в підсумку стати зіркою. Також дівчина розповіла, що щиро шкодує про те, що вона сама не могла почати робити ін’єкції в такому ж віці, що й її дочка.
Захоплення матері і дочки ін’єкціями почалося після того, як дівчинка стала брати участь в конкурсах краси для дітей. За словами матері, дівчинка «скаржилася на зморшки». Сама Керрі не бачить нічого особливого в такому ранньому «дорослішанні» дівчинки і зізнається, що навіть пишається тим, що її дочка є однією з наймолодших дівчат, які роблять ін’єкції ботокса.

Сама Брітні зовсім не проти проведених над нею маніпуляцій і коментує це так:

Я кожен день дивлюся на себе в дзеркало, і бачу, що у мене починають з’являтися зморшки. Звичайно, ще я хочу зробити собі груди і поправити ніс. І тоді я точно стану зіркою!

Крім ін’єкцій ботокса, мама робить своїй дочці воскову епіляцію на ногах і руках. Вона впевнена, що це допоможе позбавити дівчинку від зайвої «рослинності» в період статевого дозрівання.

Хіба ви бачите у неї якісь відхилення? Я не бачу в ній нічого поганого. У мене нормальна дитина, вона активна, вона розумна. Моя дочка щаслива, і на цьому все!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...