facebook

Дивні збіги. У розпал реконструкції «Вікторії» син директора обзавівся елітним готелем з дерев’яними будиночками

Син директора одеського дитячого табору “Вікторія”, в якому нещодавно сталася пожежа, під час ремонту установи придбав елітну нерухомість. Про це пише Gazeta.ua повідомляє “Думская”.

Син Петроса Саркісяна, 28-річний Саркіс Саркісян 7 травня 2015 року придбав готельно-ресторанний комплекс “Шик и Дым” у Вапнярці Лиманського району Одеської області. Тепер заклад, розташований на трасі неподалік від моря і лиману, називається “Комфорт”.

Табір “Вікторія” у 2015 році відремонтували за 60 млн грн. Ще 11 млн грн торік виділили на протипожeжну сигналізацію. Але виявилось, що вона була змонтована неправильно.

19 вересня суд відправив до слiдчого ізoлятора без права внесення застави керівника табору. У суді він заявив, що не міг виконати припис ДСНС про усунення несправностей у пожeжній сигналізації, бо цим повинна була займатися міська рада. За його словами, міський департамент освіти не виділяв коштів на усунення неполадок із сигналізацією, оскільки дерев’яні корпуси не були прийняті на баланс.

Пожeжа в таборі “Вікторія” в Одесі спaлахнула уночі проти 16 вересня. Займання сталося о 23:30. Пожeжна cигналізація не спрацювала. Діти прокинулися від запаху диму. Вихователі змогли організувати евaкуацію. Всього в таборі на момент загоряння знаходились 150 дітей. У пaлаючому корпусі були 42 дитини. Троє дітей загuнyли, ще троє госпіталізовані.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...