facebook

Охорона Порошенка побила журналістів, коли ті знімали президента на весіллі Луценка. Кадри не для слабких

Програма «Схеми» оприлюднила відео, на якому співробітники Управління державної охорони напали на їхніх журналістів, коли ті знімали ресторан, в якому був президент Порошенко, передає Корупція.Інфо

Відео розміщене на Facebook програми.

На відео видно, як журналіст Михайло Ткач разом з оператором стоять біля ресторану «QueenCountryClub» у Козині, що на Київщині. До них спершу підходить чоловік, який представляється Сергієм, і каже, що сьогодні у ресторані проводитимуться державні заходи. В титрах до відео стверджують, що цей чоловік показує посвідчення співробітника УДО.

Як стверджують журналісти, в цей день у ресторані святкували весілля сина генпрокурора Юрія Луценка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Згодом на відео видно, як кортеж президента готується до виїзду з ресторану. У цей час до журналістів, які стоять неподалік ресторану та знімають, підбігає чоловік зі словами: «Ви зайшли на чужу територію, ви порушили закон».

Ткач відповідає чоловікові, що на місці, де він стоїть, немає паркану, і це не чиясь територія, а просто ліс. В цей момент чоловік починає штовхати журналіста зі словами: «Тут погано стояти».

Потім підбігає інший чоловік, і після штовханини Ткач допомагає оператору піднятись на ноги. На запитання «що ви робите?» інший чоловік відповідає: «Нічо не роблю, він на мене накинувся», — і вказує на оператора, додаючи, що він просто намагався пройти.

Як повідомляв раніше журналіст програми «Схеми» Михайло Ткач, 15 вересня 2017 року в Конча-заспі біля одного з ресторанів, де в цей час перебував президент Петро Порошенко та інші високопосадовці, на нього та оператора напали співробітники Управління державної охорони.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...